'Heybet Döner Lokantası' bir yeme içme işletmesi olmasının ötesinde bir kültür/lezzet mozaiğidir. Bu mozaiğin her bir parçası bu coğrafyanın eşsiz birer mahsülüdür aslında.
Şöyle ki; dönerimizi hazırlamak için kullandığımız etler Edirne ve Afyon'daki besicilerden temin edilmektedir. Ayrıca döner ile servis edilen ve sarı buğday unundan hazırlanan 'tandır lavaşı' Konya ilimizin mahsülüdür.
Yine bu eşsiz lezzetlerimizin ayrılmaz birer parçası olan Ankara'nın meşhur çubuk turşusu, döner öncesi özellikle tavsiyemiz olan Mardin Kızıltepe mercimeği ile yapılmış süzme mercimek çorbası ve yemek sonrası tatlı olarak beğeninize sunulan Trabzon el açması fındıklı baklava bu mozaiğin naçizane birer parçasıdır.
İşte Heybet; herkesin tadına aşina olduğu geleneksel ve yöresel bu kültür lezzetlerini şehir hayatının gereksinimlerine uygun bir şekilde hazırlayıp, modern bir mimari ile inşa edilmiş işletmemizde sunulmasına olanak verirken, bu coğrafyanın eşsiz lezzetlerine de sahip çıkmayı hedeflemektedir.
Bu sebeptendir ki 'Heybet' bu ulu coğrafyanın saygın ve hürmetli bir sofrası olacaktır.